Heks van het Noorden

 

Het lijkt wel alsof de hele wereld in brand staat momenteel, van alle kanten word je angst aangepraat. Probeer je te herinneren wanneer dit begonnen is en je zult erachter komen, dat dit al vele tientallen jaren door de mainstream media gepropagandeert wordt. Lees je de alternatieve media, via internet, dan luidt de boodschap: Blijf in je hart, zet de tv uit, lees geen kranten meer, zap weg. Voel diep in jezelf en geniet van het NU.

 

Voor veel mensen is dit moeilijk, angst is zo herkenbaar en zo eigen geworden door de eeuwen heen, dat het moeilijk is deze gevoelens los te laten. Ons hele leven is vaak vanaf de geboorte af geplant. Jezelf de vrijheid geven andere wegen te volgen is best wel eng, maar je zult merken dat na de eerste stap, de rest zo natuurlijk en eigen voelt. De zaken die vanaf dan op je pad komen, geven je zoveel voldoening, zoveel liefde en inzichten. En... maakt het leven zoveel mooier.  

 

Overal op het internet kun je lezen hoe de energie van Gaia al jaren aan het veranderen is. De leilijnen herstelt zijn en Gaia weer haar oude staat terug krijgt. Ook wij mensen gaan door dit proces, wij ondergaan ook dit ascensie proces. Omdat velen dit niet bewust merken, kan ook dit angstige gevoelens geven.

 

Bijvoorbeeld: in de nacht hartkloppingen, tintelingen over je hele lijf. Weet dat dit niet erg is, je energie, je trilling is samen met Gaia aan het verhogen. Blijf rustig ademhalen en na een paar minuten komt de balans in je lijf weer terug en voel je je sterker en liefdevoller.  Plotseling wakker worden midden in de nacht, overweldigende warmte en zwetend, blijf rustig liggen, adem diep en rustig door, na een paar minuten komt de balans weer terug.

 

Maar er zijn ook velen die het wel bewust meemaken en voor hen is het gevoel van thuiskomen, het is eindelijk zover, meer dan welkom.

 

Wij leven NU in de tijd waar wij al zo lang op gewacht hebben, naartoe gewerkt hebben. Vele levens lang hebben wij zo hard gewerkt, geleerd en NU is het eindelijk zo ver.

En of je nu wel of niet ergens in geloofd, iedereen voelt dat alles anders wordt.

 

Ik wil iedereen aanraden zelf op zoek te gaan op het grote World Wide Web. Er zijn zoveel mensen die jaren geleden wakker zijn geworden en zijn gaan zoeken naar hoe alles nu werkelijk is. Lees en voel, je lijf geeft je de bevestiging dmv bijvoorbeeld kippenvel.

 

Ons geldsysteem, ons onderwijs systeem werken niet meer in ons voordeel. Juist het tegenovergestelde.

 

De Maya voorspelling vertelde niet over het einde van de aarde, dat deed alleen de mainstream media.

De Maya's vertelden over het einde van de wereld zoals wij die nu kennen.

Ook na 2012 kwam de zon nog steeds op elke morgen, maar wij de mensen en Gaia veranderen al jaren. Wij veranderen van binnen uit. Het voelt alsof we eeuwen in een dikke mist hebben rondgelopen en nu is de mist opgetrokken. De zon is eindelijk weer te zien is. Met het optrekken van de mist, gaan we ook meer zien en voelen, hoe we al heel lang gemanipuleerd zijn door een paar donkere machten. Hoe we al heel lang gevangen gehouden worden en niet mochten zien en voelen wie we werkelijk zijn.

 

 

 

 

 

Nu is het zover, wij komen erachter wie we werkelijk zijn en waarom we hier zijn. Het gaat voelen alsof je je hele leven lang al opgesloten zit in een kamer met de deuren en ramen potdicht. Plotseling gaan de gordijnen open, de ramen open, de grote terras deuren zwaaien open en je kan zo de natuur inlopen. Plotseling voel je de warmte van de zon op je huid, je voelt de wind om je lijf heen waaien en je ziet de prachtige kleuren van de natuur.

 

Je voelt de pijn en de liefde die iedereen met zich meedraagt. Je snapt waarom iemand is, zoals hij/zij is. Je gaat verder zien dan alleen maar de buitenste laag van mensen, je gaat zien waar diegene vele levens lang geweest is en je gaat diegene helpen te helen. Net zoals jij jezelf gaat helpen en door anderen laat helpen te helen.

 

Ik snap dat het eng is als je financiële situatie heel erg moeilijk wordt, maar weet dat er vele betere systemen komen en al zijn, die ervoor zorgen dat er geen tekort is aan iets dan ook. Ga zoeken op het WWW. Misschien ben jij wel diegene die lokaal voor deze verbeteringen zorgt?! Misschien ben jij wel diegene die oplossingen geeft en zo de maatschappij helpt?! (bekijk de linkjes)

 

 

 

 

 

 

 

Open je hart, voel en luister naar je lichaam.

Wie ben je werkelijk?

Iedereen is God en Godin, iedereen is Liefde en Licht!

Wanneer eis jij voor jezelf je eigen Liefde op?

De Liefde die je van Boven krijgt is

ONVOORWAARDELIJK en ONUITPUTTELIJK!

Wanneer eis je voor jezelf die Liefde Energie op?

 

Je kan in jouw leven geen fouten maken.

Je kan in jouw leven je niet generen.

Het is jouw leven, jouw lessen, jouw keuzes.

Fouten maken bestaat niet.

 

 

 

LIEFDE en FANTASEER,

GENIET van het LEVEN.

Luister naar je hart.

 

 

De tekst van dit oude liedje zegt het allemaal.

 

 

Mensch, durf te Leven!          Dirk Witte

 

Je leeft maar heel kort, maar een enkele keer

En als je straks anders wilt kun je niet meer!

Mens, durf te leven!

Vraag niet elke dag van je korte bestaan:

Hoe hebben m'n pa en m'n grootpa gedaan?

Hoe doet er m'n neef en hoe doet er m’n vrind?

En wie weet, hoe of dat nou m'n buurman weer vindt?

En wat heeft "Het Fatsoen" voorgeschreven!

Mens, durf te leven!

 

De mensen bepalen de kleur van je das

De vorm van je hoed, en de snit van je jas

En… van je leven!

Ze wijzen de paadjes waarlangs je mag gaan

En roepen "O foei" als je even blijft staan

Ze kiezen je toekomst en kiezen je werk

Ze zoeken een kroeg voor je uit en een kerk

En wat j'aan de armen moet geven

Mens, is dat leven?

 

De mensen, ze schrijven je leefregels voor

Ze geven je raad en ze roepen in koor:

Zóó moet je leven!

Met die mag je omgaan, maar die is te min

Met die moet je trouwen al heb je geen zin

En daar moet je wonen, dat eist je fatsoen

En je wordt genegeerd als je 't anders zou doen

Alsof je iets ergs had misdreven

Mens, is dat leven?

 

Het leven is heerlijk, het leven is mooi

Maar… vlieg uit in de lucht, en kruip niet in een kooi!

Mens, durf te leven!

Je kop in de hoogte, je neus in de wind

En lap aan je laars hoe een ander het vindt!

Hou een hart vol van warmte en van liefde in je borst

Maar wees op je vierkante meter een Vorst!

Wat je zoekt kan geen ander je geven!

Mens, durf te leven...!

 

 

XXX Anneke